PROEVERIJ

PROEFLOKAAL

Brouwerij Scheveningen heeft een eigen proeflokaal in de brouwerij die op afspraak is te bezoeken. Neem een kijkje in de keuken en ervaar hoe onze bieren tot leven komen. Kom alles te weten over bieren en het brouwproces onder het genot van onze lekkernijen. Gezellig met vrienden, collega’s, familie, voetbalteam of boekenclub. Meld je aan via de mail voor prijzen, data en verdere informatie.

PROEVERIJ OP LOCATIE

Heb je wat te vieren of organiseer je een bijeenkomst, dan kan een proeverij een leuke vorm zijn om samen wat te leren over bier. Dit kan op een locatie naar keuze; een strandtent, de stamkroeg, bedrijfskantine of thuis. Wij nemen onze  benodigdheden mee en maken er een leerzame en leuke proeverij van. Mail ons voor de mogelijkheden en prijzen. Graag tot ziens!

triple_inschenken

ARRANGEMENTEN

De zee en ons bier horen bij elkaar. En wat is dan ook leuker dan met een rib boot de zee op te gaan en de ontmoeting aan te gaan met de natuurlijke elementen. Het is fantastisch om over de golven heen te razen. Soms lijkt het zoute water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap. En zijn er geen golven dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken. De boten liggen tegenover Brouwcafé De Hofnar, waar Brouwerij Scheveningen in 1996 is begonnen met het brouwen van bier. Na een frisse tocht over zee wandelen we naar Brouwerij Scheveningen voor de bierproeverij. Naast het Rib arrangement met Rib Actie Scheveningen en zijn er nog meer mogelijkheden zoals heerlijke hapjes tijdens het proeven of na afloop een BBQ op het strand of een heerlijk diner op de boulevard. de arrangementen zijn mogelijk voor 4 tot en met 18 personen. Bent u met meer of minder personen of zoekt u als (bedrijfs-)uitje een uitgebreidere dagbestedingen neem dan contact met ons op via proeverij@proeverijscheveningen.nl We horen graag van je!

PROEVERIJ AANVRAGEN